Goede doel

Het goede doel van de Ronde van Noord-Holland is de Hartstichting.

Je Hart ben jij en wij zijn er voor je Hart!

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben en te léven. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als we niets doen, stijgt het aantal hartpatiënten de komende jaren aanzienlijk. Daarom werken we samen aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te kunnen herkennen en opsporen én beter te behandelen.

Draag met jouw sportieve prestatie bij aan een Hartgezond Nederland. Doe een donatie bij je inschrijving voor de Ronde van Noord-Holland.

Je hart ben jij | Hartstichting

Jouw HARTfiets shirt
Als je minimaal €40,- doneert bij de inschrijving, sturen wij een uniek HARTfiets shirt naar je toe.
Hartstichting
Wil je meer weten wat de Hartstichting doet? Kijk op de website van de Hartstichting
Gesponsord fietsen?
Maak hier je eigen actie. 

Donaties werven via Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jouw goede doel in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven.

Steun een deelnemer of maak gratis jullie non-profit pagina aan. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com.