NTFU Extra goed geregeld

De Ronde van Noord-Holland is door de NTFU beoordeeld en heeft het keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’ gekregen. Hier is de organisatie van de Ronde van Noord-Holland natuurlijk trots op.

Keurmerk Extra Goed Geregeld
Het NTFU heeft de Ronde van Noord-Holland beoordeeld met het ‘Extra Goed Geregeld’ keurmerk. Dit houdt in dat de deelnemers tijdens het evenement extra in de watten worden gelegd en het evenement alles perfect voor elkaar heeft. Deze stempel wordt ook getoond op Fietssport.nl.
Reviews
Deelnemers kunnen op Fietssport.nl hun ervaring delen over het evenement. Zij geven het fietsevenement een cijfer (één tot en met vijf sterren) met eventueel een review. Het evenement krijgt een officiële beoordeling vanuit de NTFU én een beoordeling vanuit de praktijk, zoals deelnemers het evenement hebben ervaren. We zien steeds meer dat fietsers ervaringen met elkaar willen delen. Dit bepaalt mede de keuze waar ze volgend jaar gaan fietsen. De evenementen die tot nu toe beoordeeld zijn door deelnemers hebben allemaal een prima score behaald.