Start en finish Purmerend

Start en finish Purmerend

De start en finish is op de gezellige Koemarkt in Purmerend. Proef de sfeer van de provincie, adem de frisse lentewind in en proost na de finish bij één van de vele gezellige terrasjes op de Koemarkt.
Start
Zie hieronder de starttijden van de diverse afstanden. Starten is alleen mogelijk tussen de aangegeven tijden. Door te werken met starttijden zorgen we voor voldoende spreiding op de routes waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over drukte onderweg.
160 km08.00 - 09.00 uur
110 km08.30 - 10.00 uur
85 km09.00 - 10.30 uur
Startstempel
Neem je stempelkaart mee naar jouw startlocatie. Ga van start en krijg je eerste startstempel. 
Stuurbordje
Als je inschrijft vóór 9 april wordt jouw gepersonaliseerde stuurbordje opgestuurd. Na deze datum kun je jouw stuurbordje afhalen op jouw startlocatie. Zorg dat je het bordje goed op je fiets bevestigd zodat het leesbaar is voor de organisatie.
Finish
Je kunt finishen tot 17.00 uur. Na jouw finish kun je onder het genot van een drankje napraten bij een van de gezellige cafés rondom de Koemarkt. Wanneer je de Ronde volbrengt ligt het bekende Ronde van Noord-Holland tegeltje voor je klaar.
Parkeren
Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving. Meer informatie over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid in Purmerend, vind je hier