Bereikbaarheid

Voor de Ronde van Noord-Holland hebben we drie startlocaties. Vanuit Alkmaar, Hoorn en Purmerend kun je starten voor jouw lenteklassieker. Lees hieronder over de bereikbaarheid van de startlocaties.

Alkmaar
Op de ring Alkmaar-West neem je de afslag Egmond-Binnen (N512). Na de afslag is de IJsbaan direct aan je linkerhand. IJsbaan de Meent is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. In de nabije omgeving is voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren, zie de mogelijkheden in de tabel hieronder. Let op! Het evenemententerrein Alkmaar (Olympiaweg) is niet beschikbaar. ​​​​

Route naar Alkmaar
Parkeerlocatie
Adres
McDonaldsTerborchlaan 202, 1816 LE, Alkmaar
Bedrijven langs OlympiawegNavigeer naar: Olympiaweg, 1816 MJ Alkmaar
P+R Bergermeer | RobonswegNavigeer naar: Robonsweg, 1816 MK Alkmaar
Hogeschool InHolland (vanaf 7.00 uur geopend)Bergerweg 200, 1817 MN, Alkmaar
Gemeente BergenJan Ligthartstraat 4, 1817 MR, Alkmaar
Hoorn
Vanaf de A7 neem je de afslag 8 richting Hoorn. Ga rechtsaf op de rotonde, daarna bij de volgende rotonde links op de Westfriese Parkweg. Na 200 meter ben je er. IJsbaan de Westfries is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. Op de parkeerplaats kun je de eerste 4 uur gratis parkeren, daarna geldt een dagtarief van € 1,35. Je kunt alleen per pin betalen.

Route naar Hoorn
Purmerend
De Ronde van Noord-Holland start vanaf de Koemarkt in Purmerend. Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving. Bekijk de verschillende parkeerlocaties in het kaartje hieronder.

Route naar Purmerend
Klik op het kaartje voor een uitvergroting