Bereikbaarheid

Bij de Ronde van Noord-Holland zijn er drie startlocaties. Vanuit Alkmaar, Hoorn en Purmerend kun je starten aan jouw lenteklassieker. Lees hieronder over de bereikbaarheid van de startlocaties.

Alkmaar
Op de ring Alkmaar-West neem je de afslag Egmond-Binnen (N512). Na de afslag is de IJsbaan direct aan je linkerhand. IJsbaan de Meent is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. Het is mogelijk om te parkeren op het evenemententerrein Alkmaar aan de Olympiaweg.

Route naar Alkmaar
Parkeerlocatie
Adres
McDonaldsTerborchlaan 202, 1816 LE, Alkmaar
Bedrijven langs OlympiawegNavigeer naar: Olympiaweg, 1816 MJ Alkmaar
P+R Bergermeer | RobonswegNavigeer naar: Robonsweg, 1816 MK Alkmaar
Hogeschool InHolland (vanaf 7.00 uur geopend)Bergerweg 200, 1817 MN, Alkmaar
Gemeente BergenJan Ligthartstraat 4, 1817 MR, Alkmaar
Hoorn
Vanaf de A7 neem je de afslag 8 richting Hoorn. Ga rechtsaf bij de stoplichten, daarna bij het volgende kruispunt linksaf naar de Westfriese Parkweg. Na 200 meter ben je er. IJsbaan de Westfries is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. Normaliter geldt er betaald parkeren op deze locatie, tijdens de Ronde van Noord-Holland is parkeren gratis.

Kom je vanaf het noorden van Hoorn? Neem dan afslag 8 richting Hoorn en sla linksaf op de rotonde. Ga bij de eerste stoplichten rechtdoor en de stoplichten daarna naar links, dan kom je uit op de Westfriese Parkweg.

Route naar Hoorn
Purmerend
De Ronde van Noord-Holland start vanaf de Koemarkt in Purmerend. Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving. Bekijk de verschillende parkeerlocaties in het kaartje hieronder.

Route naar Purmerend
Klik op het kaartje voor een uitvergroting