Bereikbaarheid

Voor de Ronde van Noord-Holland hebben we drie startlocaties. Vanuit Alkmaar, Hoorn en Purmerend kun je starten voor jouw voorjaarsklassieker. Lees hieronder over de bereikbaarheid van de startlocaties.

Alkmaar
Op de ring Alkmaar-West neem je de afslag Egmond-Binnen (N512). Na de afslag is het Sportpaleis direct aan je rechterhand. Sportpaleis Alkmaar is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. Op het evenemententerrein is voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren. De verkeersregelaars begeleiden jou naar dit terrein toe.

Route naar Alkmaar
Hoorn
Vanaf de A7 neem je de afslag 8 richting Hoorn. Ga rechtsaf op de rotonde, daarna bij de volgende rotonde links op de Westfriese Parkweg. Na 200 meter ben je er. IJsbaan de Westfries is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. Op de parkeerplaats kun je de eerste 4 uur gratis parkeren, daarna geldt een dagtarief van € 1,35. Je kunt alleen per pin betalen.

Route naar Hoorn
Purmerend
De Ronde van Noord-Holland start vanaf de Koemarkt in Purmerend. Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving. Meer informatie over de bereikbaarheid volgt.

Route naar Purmerend