Wieleroutfit

In samenwerking met onze partner Bioracer bieden wij jou deze editie een unieke extra: een Ronde van Noord-Holland wieleroutfit! Bestel de wieleroutfit bij jouw inschrijving en koers geheel in stijl tussen de bloeiende tulpenvelden. Het ontwerp is voorzien van typische Noord-Hollandse elementen als tulpjes en molentjes. Het shirt is beschikbaar als herenmodel (recht model) voor € 47,50 in de maten XS t/m XXL. De bijpassende wielerbroek is te bestellen voor € 75,- in de maten XS t/m XXL. De wieleroutfit is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Gebruik hiervoor het maattabel.

Inschrijven en bestellen

Let op! Er zijn nog enkele wielershirts beschikbaar! De wielerbroek is uitverkocht. Bekijk snel bij de inschrijving of jouw maat nog beschikbaar is. Ruilen is niet mogelijk. Gebruik dan ook goed de maattabel om de juiste maat te bestellen.
Wielershirt voorzijde
Wielershirt achterzijde
Wielerbroek
Technische informatie wielershirt
Dit shirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het wielershirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in vier richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

De lange aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard drie gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.
Technische informatie wielerbroek
Deze volledig vernieuwde derde generatie van de bibshort is ontwikkeld voor maximaal comfort en ondersteuning tijdens lange ritten.
De nieuwe en verbeterde plaatsing van de panelen zorgt voor nog meer compressie op de benen, en verbetert de zichtbaarheid van de sponsor met de grotere, bedrukbare delen.

De ademende Eyelet-bretels zorgen voor een perfecte pasvorm en zijn afgewerkt met een transponderzakje vlak boven het achterpaneel. De pijpuiteinden zijn afgewerkt met een elastische Powerband-antislip.