Meer fietsevenementen

Omloop van Zandvoort

Datum: zondag 28 maart 2021
Plaats: Zandvoort
Afstanden: 45, 80 en 120 km

De Omloop van Zandvoort is de openingsklassieker die je niet mag missen. De routes gaan door de omgeving van Zandvoort en zijn zeer afwisselend. Je start vanuit de Pitsstraat op het racecircuit voor een ronde van 4,2 km over het circuit met een tijdregistratie. Leuk om jezelf te testen op deze snelle racebaan. 

Fiets de openingsklassieker
Ga naar de website

Fiets4Daagse Hoorn

Datum: zaterdag 2 t/m dinsdag 5 mei 2021
Plaats: Hoorn
Afstanden: 30, 50 en 70 km

Het beste van Noord- Holland ontdek je tijdens de Fiets4Daagse Hoorn. Je fietst door uitgestrekte polders langs bloeiende tulpenvelden, oude havenstadjes en unieke stolpboerderijen. Er zijn tussenstops bij musea, boerderijen en andere bezienswaardigheden.

Ontdek het beste van Noord-Holland
Ga naar de website

Ronde van de Westfriese Omringdijk

Datum: Zondag 4 juli 2021
Plaats: Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Kolhorn
Afstanden: 50, 80 en 135 km

Cultuur en historisch erfgoed zijn de trefwoorden voor de Ronde over de Westfriese Omringdijk. Over de monumentale dijk en het boeiende binnendijkse gebied snuif je de rijke Westfriese historie op en proef je de cultuur in de aanliggende VOC-steden. Onderweg word je getrakteerd op Westfriese lekkernijen.

Geniet van West-Friesland
Ga naar de website

Fiets4Daagse Alkmaar

Datum: woensdag 7 t/m zaterdag 11 juli 2021
Plaats: Alkmaar
Afstanden: 30, 50 en 70 km

Fietsend langs de kust en door de duinen ontdek je de prachtige polders rondom de stad en kun  je je vergapen aan kunst en cultuur op de route. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er eindeloos veel educatieve mogelijkheden.

Ga op verkenningstocht door Alkmaar
Ga naar de website

LBL Ardennen Classic

Datum: Zaterdag 14 augustus 2021
Plaats: Luik, BE
Afstanden: 125, 167 en 230 km

Even over de grens, in Country Hall Liège, vind je de start- en finishlocatie van deze geliefde Belgische toertocht. Gebaseerd op het parcours van de oudste wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik biedt deze tocht je vanaf hier de unieke mogelijkheid om de Belgische heuvels te trotseren. Op de drie meest uitdagende klimmen is er tijdwaarneming aanwezig. Met een klassement voor de beste mannelijke en vrouwelijke klimmers!

Beklim de Ardense heuvels
Ga naar de website

Dam tot Dam Fietsclassic

Datum: zondag 20 september 2020 Plaats: Amsterdam
Afstanden: 40, 60, 105 en 145 km

Vanaf het historische hart van Amsterdam, de Dam brengen de verschillende routes je langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam. Maar eerst fiets je door de IJtunnel: je duikt even onder zeeniveau om daarna weer stevig omhoog te trappen. Maximaal 6.000 race-, toer- en stadsfietsers kunnen meedoen aan deze fietsklassieker.

 

Ga voor de Dam tot Dam fietsclassic
Ga naar de website