Bereikbaarheid

Voor de Ronde van Noord-Holland hebben we drie startlocaties. Vanuit Alkmaar, Hoorn en Oostzaan kun je starten voor jouw voorjaarsklassieker. Lees hieronder over de bereikbaarheid van de startlocaties.

Alkmaar
Op de ring Alkmaar-West neem je de afslag Egmond-Binnen (N512). Na de afslag is het Sportpaleis direct aan je rechterhand. Sportpaleis Alkmaar is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. Op het evenemententerrein is voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren. De verkeersregelaars begeleiden jou naar dit terrein toe. Klik voor de route via Google op deze link.

Hoorn
Vanaf de A7 neem je de afslag 8 richting Hoorn. Ga rechtsaf op  de rotonde, daarna bij de volgende rotonde links op de Westfriese Parkweg. Na 200 meter ben je er. IJsbaan de Westfries is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. Op de parkeerplaats kun je de eerste 4 uur gratis parkeren, daarna geldt een dagtarief van €1,35. Je kunt alleen per pin betalen. Klik voor de route via Google op deze link.

Oostzaan
Vanaf de A8 en A10 neem je de afslag Oostzaan/ Het Twiske. Sporthal Oostzaan is geopend vanaf ‘s morgens 6.30 uur. In de directe omgeving is voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren. Je krijgt bij de toegang tot Het Twiske een gratis uitrijkaart van de organisatie. Parkeren is mogelijk in Twiske op P7, P9 en P10. (zie hier ook de parkeerkaart)

Parkeren kan niet bij de sporthal zelf, onze verkeersregelaars begeleiden jou naar het parkeerterrein toe. Klik voor de route via Google op deze link.