Sponsors stellen zich voor

DekaMarkt

Als supporter van een gezonde levensstijl sponsoren wij al jaren de Ronde van Noord-Holland.

Om te presteren moet je goed trainen en gezond eten. Dat weten fanatieke fietsers natuurlijk allang. DekaMarkt is dé supermarkt voor alles op het gebied van smakelijk eten: van gezonde en verse kant-en-klaar maaltijden tot ingrediënten  waarmee je zelf gaat koken, van producten die helpen om jouw training vol te houden, tot producten die jouw accu na jouw wielertocht weer opladen.

Met ons uitgebreide assortiment versproducten, onze eigen slagerij, bakkerij en keuken en onze passie voor goed, lekker en verantwoord eten, vinden we onszelf een specialist in ‘smakelijk eten’. Wij doen er alles aan om een lekker leven voor klanten bereikbaar, betaalbaar en beschikbaar te maken. Klinkt goed toch?

 

Bioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.

Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen!

 

Broekhuis

Broekhuis is een familiebedrijf, sinds 1932 actief in de Nederlandse mobiliteitsbranche. Broekhuis heeft circa 90 vestigingen in Nederland. Dealerbedrijven (van 19 automerken), schadeherstelbedrijven, leasemaatschappij, maar ook campers en fietsen.

In Noord - Holland is Broekhuis actief met Volkswagen, Audi, Seat en Skoda bedrijven. Voorheen Martin Schilder en Heron. In 2022 heeft Broekhuis Kroone Liefting overgenomen. Ook Belga Fietsen in Groningen is in 2022 onderdeel geworden van de Broekhuis Groep. Broekhuis is mobiliteitsleverancier en brengt mensen in beweging. Nu ook op de fiets.

 

Bicycling

​​​​Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

 

Wielrenblad

Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Columns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

 

GP Groot

Wie we zijn. Wat we doen.
GP Groot is een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 750 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel.

Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Ons werkgebied ligt in Noord- en Zuid-Holland en Noord-Nederland. Toch voelen we ons vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is onze bedrijfscultuur. We staan dicht bij onze klanten.

GP Groot is al jarenlang een trouwe sponsor van Le Champion. Bij diverse activiteiten in Noord-Holland ondersteunen wij de organisatie in natura met het op duurzame wijze inzamelen en verwerken van het evenementenafval.

 

Fietsmakers aan huis

Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon, het staat ook op het stuurbordje.

 

U-Sport

Ontdek de kracht van U-Sport tijdens je volgende wielertocht! U-Sport, een toonaangevend merk in de sportindustrie, biedt een uniek assortiment aan producten die elke fietser ondersteunen in de voorbereiding, prestatie en herstel. Ons doel? Jou als fietser in staat stellen om comfortabel te trainen, je prestaties te verbeteren en volop te genieten van elke rit. Met een scherp oog voor de behoeften van sporters staat ons R&D-team garant voor hoogwaardige producten die je vindt in onze webshop en bij meer dan 150 fietswinkels verspreid over Nederland en België. 
  
Van essentiële sportvoeding die je energie geeft voor elke kilometer tot geavanceerd fietsonderhoudsmateriaal dat je racefiets in topconditie houdt; U-Sport heeft alles wat je nodig hebt om een topprestatie neer te zetten. Ontdek de producten van U-Sport en ga voor de ultieme fietservaring! 
  
WE CARE U SPORT.