Verzorgingsposten

Langs het parcours zijn diverse stempel- en verzorgingsposten ingericht. Op de posten is water beschikbaar voor het vullen van je bidon. Ook staat een uitgebreid aanbod in ravitaillering voor je klaar. Bij de start/finish op alle startlocaties én bij de posten onderweg is medische verzorging aanwezig en zijn er reparatiemogelijkheden, verzorgd door Fietsenmakersaanhuis.nl

Locatie Stempelpost Afstand 
Schagen Melkveebedrijf Houtenbos 160 km 
Startlocatie: Oostzaan, Alkmaar en Hoorn
Medemblik Kasteel Radboud 160 km 
Startlocatie: Oostzaan, Alkmaar en Hoorn
Neck Dorpshuis Wijdewormer 60 km & 40 km
Startlocatie: Oostzaan
Driehuizen Café de Vriendschap 60 km
Startlocatie: Oostzaan, Alkmaar en Hoorn
Akersloot ‘t Hoorntje 60 km & 40 km
Startlocatie: Alkmaar
Wogmeer Zorgboerderij Klaverweide 60 km & 40 km
Startlocatie: Hoorn
Spijkerboor ‘t Heerenhuis 60 km & 40 km
Startlocatie: Oostzaan

Oplaadpunten elektrische fiets
Langs het parcours worden geen extra oplaadpunten voor elektrische fietsen ingericht. Hiervoor verwijzen we je naar www.oplaadpunten.nl. Hier is een actueel overzicht van elektrische oplaadpunten en ook kun je via deze site een handige app downloaden.

Medische ondersteuning
Er bevinden zich auto’s van het Rode Kruis op de route om je indien nodig te voorzien van medische onderstening. Ook is het Rode Kruis aanwezig op de grote verzorgingsposten. Mocht je assistentie van het Rode Kruis nodig hebben op de route dan kun je het bellen naar het noodnummer. Dit telefoonnummer staat onder andere op je stuurbordje en stempelkaart geprint.

Technische ondersteuning
Op de route bevinden zich reparatiewagens van fietsenmakers aan huis. Wanneer het door materiaalpech niet mogelijk is om verder te fietsen dan kun je contact opnemen met fietsenmakers aan huis via het telefoonnummer wat je kunt vinden op je stuurbordje en stempelkaart. Houd er rekening mee dat materiaalkosten in rekening gebracht worden. Zorg er voor dat je fiets in goede technische staat verkeert wanneer je van start gaat bij dit evenement.