• Stempelposten

Stempelposten

Onderweg stop je bij de stempelposten om je stempels te halen. Je komt elke 40 km een van de posten tegen. Daar verzorgen we ook de inwendige mens met sportdrank en voeding. Deze posten zijn goed aangegeven op de route. De posten zijn ingericht als plaatsen waar je even op adem kan komen. De stempelposten zijn van alle gemakken voorzien. Je vindt er toiletten, ravitaillering, een (bewaakte) fietsenstallingen, catering, een welverdiende zitplaats en muziek!

Stempelposten

Stempelpost  Locatie Adres Postcode 
Kolhorn Tankstation AVIA Havenweg 14 1767 EC
Medemblik Kasteel Radboud Oudevaartgat 8 1671 HM
Neck Dorpshuis Wijdewormer Tjadenweg 2 1456 AM
Driehuizen Café de Vriendschap Driehuizen 13 1844 KL
Akersloot ‘t Hoorntje Kerklaan 20 1921 BL
Ursem De Rode Leeuw Walingsdijk 4 1645 RN
Spijkerbor ‘t Heerenhuis  Starnmeerdijk 21 1458 PM

Rode Kruis

Natuurlijk zorgen we ook goed voor je als je iets overkomt. Er zijn zes wagens van het Rode Kruis op de route. Het telefoonnummer staat op je startbescheiden en je ontvangt dit nummer in de nieuwsbrief vooraf.

Reparatiewagens

Op de route zijn vier reparatiewagens beschikbaar. Drie daarvan staan bij de startlocaties, een is oproepbaar bij pech onderweg. Je bent als deelnemer van de Ronde van Noord-Holland altijd verzekerd van een goed werkend stalen ros. Zorg er wel voor dat je je bij pech op de route bevindt. Het telefoonummer van de reparatieservice ontvang je natuurlijk van te voren.