• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

DekaMarkt

DekaMarkt is dit jaar voor de 8e keer op rij hoofdsponsor van de Ronde van Noord-Holland. DekaMarkt vindt het belangrijk om haar klanten te helpen met een gezonde levensstijl door voldoende te bewegen. Daarom steunen wij graag dit sportieve evenement waarin bewegen en genieten centraal staat.

Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier!

Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.


AGU

Fietsplezier staat zowel bij Le Champion als bij AGU hoog in het vaandel. AGU en Le Champion werken dan ook al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, de AGU Egmond-Pier-Egmond, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen zoals de Ronde van Noord-Holland, de Dam tot Dam FietsClassic en de Fiets4Daagse Hoorn en Fiets4Daagse Alkmaar

AGU is eveneens als clubsponsor van de fietskleding betrokken bij de vereniging Le Champion. AGU kan ook uw tenue ontwerpen. Vrijwel alles is mogelijk bij onze fietskleding naar eigen ontwerp. Door de diverse opties en verschillende topzemen is de kleding geheel naar wens samen te stellen. Zo ontwikkelt AGU talloze unieke ontwerpen per jaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.agu.com.


Lotto 

“De 6 van Lotto” zijn 6 aansprekende toertochten verspreid over Nederland. Lotto is bij deze toertocten (hoofd) sponsor om op deze manier de link te leggen tussen de top- en de breedtesport. Lotto gelooft namelijk dat sport en bewegen aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staan. Door het steunen van 6 toertochten onderstreept Lotto het belang van breedtesport in Nederland.

Op onze website, www.de6vanlotto.nl, vind je meer informatie over de 6 toertochten, hebben we tips voor ieders niveau, afkomstig van de renners van Team LottoNL-Jumbo, en kan je alle foto’s & video’s van de toertochten terugvinden.


Geniet van Noord-Holland

De provincie Noord-Holland is sponsor van de Ronde van Noord-Holland. De renners rijden over provinciale wegen, fietspaden, over bruggen, door polders, door typisch Noord-Hollands landschap. Samen met andere partijen werkt de provincie Noord-Holland aan onder andere meer fietspaden, duidelijke bewegwijzering, ontwikkeling van natuur- en recreatiegebieden en verbindingen met pontjes. Ook investeert zij in de aanleg van bezoekerscentra, aanbod van toeristische arrangementen en bescherming van het landschap. Voor renners, inwoners en toeristen.

Laag Holland, Stelling van Amsterdam en de Westfriese Omringdijk
De provincie werkt meestal samen met meerdere partijen, vaak als regisseur en investeerder van programma’s als Laag Holland, de Stelling van Amsterdam en de Westfriese Omringdijk. Gebieden met mooie fietsroutes en vele toeristische pareltjes. Het Nationaal Landschap Laag Holland is een uniek oer Hollands landschap tussen de steden Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Zaanstad. Mens en natuur hebben in Laag Holland samengewerkt om iets heel moois onder de zeespiegel te maken. Dat vind je terug in de openheid, de prachtige rechte lijnen, en de beschermde stads- en dorpsgezichten. In een cirkel rond de hoofstad ligt De Stelling van Amsterdam. Deze oude verdedigingslinie bestaat uit 42 forten, batterijen, dijken, sluizen. In de naaste omgeving zijn vaak hele mooie stukjes natuur en landschap te vinden. Westfriesland is het gebied in Noord-Holland dat volledig wordt omsloten door de oudste dijk van Nederland; de Westfriese Omringdijk. Op nog geen 25 kilometer van Amsterdam ligt dit provinciale monument met een totale lengte van 126 kilometer. Dit wonder van menselijke hand is al 800 jaar oud en verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. De Omringdijk slingert als een groene route door het landschap.

Kijk voor meer informatie op www.noord-holland.nl.


ISOSTAR
LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONIsostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


Noordhollands Dagblad

Noordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt u op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij u in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.

Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.


Gemeente Oostzaan

Bruisend dorpshart De gemeente Oostzaan heeft een groen en landelijk karakter door de aanwezigheid van unieke natuur als het Oostzanerveld en het Twiske. Het gemeentehuis is gevestigd in dorpscentrum De KunstGreep. Sinds 1 januari 2010 werkt de gemeente samen met OVER-gemeenten.

Op het centrale Kerkplein zijn veel activiteiten, zoals de festiviteiten rond de Ronde van Noord-Holland, de kermis, luilak of Koninginnedag. De laatste hand wordt gelegd aan het Oostzaanse dorpshart waarvan De KunstGreep deel uitmaakt. Weer een positieve bijdrage aan een bruisend Oostzaan.

Een gezellig avondje uit? Theater De KunstGreep biedt u een breed programma met muziek, cabaret, toneel en kindervoorstellingen in een intieme setting. De zaal is ook geschikt voor grotere bijeenkomsten (tot 220 personen).

Beeldende kunst Waar het theater een podium is voor voorstellingen, heeft het atrium dezelfde functie voor beeldende kunst. U kunt in het gebouw genieten van wisselende tentoonstellingen.

Kijk voor meer informatie op: www.oostzaan.nl.


GP Groot  Wie we zijn. Wat we doen.

GP Groot is een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 750 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel.

Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Ons werkgebied ligt in Noord- en Zuid-Holland en Noord-Nederland. Toch voelen we ons vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is onze bedrijfscultuur. We staan dicht bij onze klanten.

GP Groot is al jarenlang een trouwe sponsor van Le Champion. Bij diverse activiteiten in Noord-Holland ondersteunen wij de organisatie in natura met het op duurzame wijze inzamelen en verwerken van het evenementenafval.

Wil je meer weten over de activiteiten en diensten van GP Groot? Neem een kijkje op onze site: www.gpgroot.nl


Fietsmakers aan huis

Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon en het staat ook op het stuurbordje. 06-44 47 09 31

 

Meer informatie: www.fietsenmakersaanhuis.nl


Headline Interactive

Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


Trans-iX

Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Mailplus Print
MailPlus is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft MailPlus specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.mailplus.nl