Hartstichting wederom goede doel

Net als voorgaande jaren is de Hartstichting het goede doel van de Ronde van Noord-Holland. Vorig jaar werd er door alle deelnemers een bedrag van € 6.936 bij elkaar gefietst en we hopen ook dit jaar een mooi bedrag te kunnen doneren aan de Hartstichting. Draag met jouw sportieve prestatie bij aan een Hartgezond Nederland. Doe een donatie bij je inschrijving voor de Ronde van Noord-Holland.
 
Actiepagina
Maak een actiepagina aan om nog meer geld in te zamelen voor de Hartstichting! Jouw Ronde van Noord-Holland is een grootse prestatie die gezien en gesteund mag worden. Ga via deze link naar de Hartstichting en klik onderaan op ‘Ik kom in actie’ en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden, kennissen en collega’s en laat je sponsoren.
 
Ontvang een HARTfiets shirt
Iedereen die zich inzet voor de Hartstichting is een held. We zijn blij met alle donaties en acties. Maar de grote donateurs willen we speciaal bedanken. Dus als je minimaal €40,- doneert bij de inschrijving, sturen wij een uniek HARTfiets shirt naar je toe. Fiets jij straks in dit unieke shirt de Ronde van Noord-Holland?
11-01-2020