De routes van de Ronde van Noord-Holland 2020 zijn bekend

40 en 70 kilometer zijn heerlijke routes om in rustig tempo te fietsen. Je hebt alle tijd onderweg om van de omgeving te genieten, even af te stappen op mooie plekjes en onderweg bijvoorbeeld een terrasje te pakken. Door welk stuk van Noord-Holland je fietst verschilt per startlocatie. Bekijk via de link onderaan dit nieuwsbericht hoe de verschillende routes lopen en kies jouw favoriet.
 
De afstanden van 110 en 160 kilometer zijn de serieuze toertochten voor kilometervreters. De routes zijn vanuit elke startlocatie dezelfde en je maakt met beide routes een mooie, afwisselende ronde door Noord-Holland. Je ontdekt de Zaanstreek, de duinen bij Alkmaar en de polders van West-Friesland. Ook deze routes kun je via onderstaande link bekijken.
 
Welke route je ook kiest, je proeft tijdens de Ronde van Noord-Holland de sfeer van de provincie, je ademt de frisse lentewind in en je geniet tussen het fietsen door op één van de vele terrasjes onderweg. De Ronde van Noord-Holland is een vrije toertocht. Dit betekent dat je zelf bepaalt in welk tempo je de route fietst. Je kunt dus optimaal genieten van de prachtige omgeving of juist volle bak gaan. Deze voorjaarsklassieker voorziet iedere fietsliefhebber al ruim 40 jaar van fietsplezier.

Bekijk de routes hier
04-02-2020