• Nieuws
  • Schrijf je op 21 april in voor de 46e Ronde van Noord-Holland

Schrijf je op 21 april in voor de 46e Ronde van Noord-Holland

Online na-inschrijven en op de dag zelf inschrijven nog mogelijk

De voorinschrijving voor de 46e editie van de Ronde van Noord-Holland is sinds dinsdag gesloten. Zoals gebruikelijk maakten duizenden fietsliefhebbers gebruik van de optie om tegen een speciaal tarief in te schrijven voor deze voorjaarsklassieker. De Ronde van Noord-Holland start vanuit Hoorn, Alkmaar en Oostzaan. Fietsliefhebbers die de voorinschrijving gemist hebben kunnen gebruik maken van de online na-inschrijving of de na-inschrijving op 21 april. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.rondevannoordholland.nl

De Ronde van Noord-Holland wordt dit jaar voor de 46e keer georganiseerd. De oudste fietsklassieker van Le Champion start dit jaar vanaf drie locaties en kent vier verschillende afstanden: 40, 60, 110 en 160 km. Van de genietende toerfietser tot de sportieve wielrenner: voor iedereen kent de Ronde van Noord-Holland een geschikte afstand. Kom genieten van de voorjaarsklassieker die jij niet mag missen en schrijf je in!

Leden van Le Champion en de NTFU ontvangen korting op hun na-inschrijving. De betaling kan per pin en contant voldaan worden bij de inschrijfbalie, dit geldt voor de na-inschrijving op de dag zelf. Inschrijven voor de 40 en 60 kilometer kan tot 12.00 uur. De na-inschrijving voor de 110 kilometer sluit om 10.00 uur en tot 9.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven voor de 160 kilometer.

Online na-inschrijving
Le Champion heeft sinds dit jaar de online na-inschrijving geïntroduceerd. Deelnemers kunnen gebruik maken van deze ‘late bird’ inschrijving tot en met donderdag 19 april. Op de dag van het evenement kun je je ook nog inschrijven, maar dan worden wel de hogere tarieven gehanteerd.