Stempelposten

De VerzorgingspostenOnderweg stop je bij de stempelposten om je stempels te halen. Je komt elke 40 km een van de posten tegen. Daar verzorgen we ook de inwendige mens met sportdrank en voeding. Deze posten zijn goed aangegeven op de route. De posten zijn ingericht als plaatsen waar je even op adem kan komen.

De stempelposten zijn van alle gemakken voorzien. Je vindt er toiletten, ravitaillering, een (bewaakte) fietsenstallingen, catering, een welverdiende zitplaats en muziek!

Rode Kruis
Natuurlijk zorgen we ook goed voor je als je iets overkomt. Het Rode Kruis staat een ieder bij na een ongeval. Er zijn zes wagens van het Rode Kruis op de route. Het telefoonnummer staat op je startbescheiden en je ontvangt dit nummer in de nieuwsbrief vooraf.

Reparatiewagens
Op de route zijn vier reparatiewagens beschikbaar. Drie daarvan staan bij de startlocaties, een is oproepbaar bij pech onderweg. Je bent als deelnemer van de Ronde van Noord-Holland altijd verzekerd van een goed werkend stalen ros. Zorg er wel voor dat je je bij pech op de route bevindt. Het telefoonummer van de reparatieservice ontvang je natuurlijk van te voren. 

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief